Selecteer een pagina

Taxi Wassenaar Exclusive
Bekijk onze diensten.

Reserveer een taxi

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Comfortabel

Snel

Veilig

Betrouwbaar

15 jaar ervaring

Onze Diensten

Luchthaven service

Persoonlijk vervoer

Zakelijk vervoer

Groepsvervoer

Schoolvervoer

Luchthaven service

Heeft u een taxi nodig van en/of naar het vliegveld?

Wij halen en/of brengen u snel, veilig en voordelig naar Schiphol of The Hague-Rotterdam Airport. Onze chauffeurs houden voor u in de gaten wanneer u landt zodat zij op tijd op de luchthaven aanwezig zijn. U wordt opgehaald om een van tevoren gecommuniceerde plek.

Persoonlijk vervoer

Wilt u snel, veilig en voordelig op uw plaats van bestemming aankomen?

Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te vervoeren. U kunt van tevoren bij ons reserveren zodat u zeker weet dat wij beschikbaar zijn op de door u gewenste tijd en datum. Mocht u direct een taxi nodig hebben kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Zakelijk vervoer

Wilt u ongestoord naar uw werk, vergadering, congres, luchthaven of event?

Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te vervoeren. U kunt van tevoren bij ons reserveren zodat u zeker weet dat wij beschikbaar zijn op de door u gewenste tijd en datum. U kunt in de tijd dat u naar uw plaats van bestemming op een comfortabele manier doorwerken.

Groepsvervoer

Wilt u gezamenlijk naar een bestemming reizen?

Wij kunnen u 24 uur per dag met meerdere personen vervoeren. Geeft u vantevoren aan met hoeveel personen u wilt reizen. Wij verzorgen dan uw vervoer op een comfortabele, snelle en veilige manier.

Schoolvervoer

Wilt u uw zoon of dochter laten halen en/of brengen naar school?

Wij hebben hier ervaring mee en halen uw zoon of dochter op tijd op. Natuurlijk zijn onze chauffeurs kindvriendelijk en zorgen wij ervoor dat uw kind op een veilige manier op de afgesproken bestemming aankomt.